Feestelijke opening Aldi Zuidbroek; eerste 400 klanten altijd prijs

ZUIDBROEK - Filiaalleidster Laura Wigboldus opent zaterdag 10 november om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Kerkstraat in Zuidbroek.

Aldi kondigt ‘een bijzondere gebeurtenis’ aan. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, tuingereedschap, keukenmachines of een tegoedbon ter waarde van € 250.

Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat zaterdag een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden gerechtjes bereid met de producten van Aldi. Klanten kunnen deze gerechtjes gratis proeven.

Winkel nieuwe stijl

Wie de vernieuwde Aldi binnenkomt, ruikt meteen de geur van afgebakken brood. De nadruk ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’-producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Laura Wigboldus: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel ‘nieuwe stijl’ kunnen we de klanten nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Zuidbroek.”

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt er naar gestreefd de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100 % gerecycled.

Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De nieuwe winkel aan de Kerkstraat 77-79 in Zuidbroek beschikt over ruim 90 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag 08.00-20.00 uur, donderdag en vrijdag 08.00–21.00 uur, zaterdag 08.00–20.00 en zondag 12.00-18.00 uur.