Kledingbank Maxima zit krap in de herenkleding

SAPPEMEER - Kledingbank Maxima in Sappemeer heeft dringend behoefte aan meer herenkleding.

Sinds 1 september hebben al bijna 1100 mensen met een uitkering of een laag inkomen tot 110 % van de bijstand gratis gewinkeld uit de herfst-/ wintercollectie.

maar ook omdat simpelweg meer dameskleding binnenkomt dan herenkleding- zijn nauwelijks nog herenbroeken, colbertjes, overhemden en dergelijke verkrijgbaar bij Maxima.

Dat geldt ook voor het op dezelfde locatie gevestigde goede doel Dress for Success. Mensen die solliciteren krijgen bij Dress for Success gratis een outfit voor sollicitatiegesprek.

Vrijwilligers

Behalve herenkleding zoekt Maxima extra vrijwilligers die minimaal 2 en maximaal 4 dagdelen per week kunnen helpen met het sorteren van kleding, het helpen van bezoekers aan de balie, inschenken van koffie en het maken van een praatje aan de koffietafel of het presenteren van kleding en schoenen in de voorjaars-/zomercollectie en de herfst-/wintercollectie.

Meer informatie: www.kledingbankmaxima.nl. Aanmelden kan in de winkel bij een van de bedrijfsleiders, van dinsdag tot en met vrijdag op nummer 06-48707204.