3 dagen dialoog in Midden-Groningen

HOOGEZAND - Op meerdere plaatsen in de gemeente Midden-Groningen staan van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 november dialoogtafels. Dit gebeurt in het kader van de Dag van de Dialoog.

Het idee van de Dag van de Dialoog is simpel: mensen komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.

Thema is dit jaar: ‘Elkaar zien’. Elkaar zien in de zin van naar elkaar omkijken, rekening met elkaar houden en elkaar helpen waar nodig.

In dialoog

Kwartier Zorg & Welzijn tekent voor de organisatie, onder de vlag van Nederland in Dialoog. Belangstellenden kunnen woensdag 7 november om 10.00 uur met anderen in dialoog gaan, donderdag 8 november om 14.00 en 19.30 uur, en vrijdag 9 november om 10.00 en 14.00 uur. Op meerdere plaatsen in Midden-Groningen.

In jongerencentrum Amovement in Hoogezand staat vrijdag 9 november om 16.00 uur een afsluiting met een hapje en een drankje geprogrammeerd.

Meer informatie/ aanmelding: dialoog@kwartierzorgenwelzijn.nl of 0598-364 900.