Bioscoopketen Vue beleeft drukste oktobermaand ooit

HOOGEZAND - De onder meer in Hoogezand gevestigde bioscoopketen Vue zal in de maand ruim 440.000 bezoekers verwelkomen. Vue beleeft daarmee de drukste oktobermaand ooit.

De 21 vestigingen van Vue verwelkomden in de herfstvakantie 285.000 bezoekers, een groei van 17 % ten opzichte van vorig jaar.

Grote publiekstrekkers waren: ‘Smallfoot’, ‘A Star is Born’, ‘Venom’ en films van eigen bodem als ‘Zwaar Verliefd’, ‘Superjuffie’ en ‘Doris’.

Vernieuwen en moderniseren

“Als bioscoopketen streven we naar de meest optimale filmbeleving door kwaliteitsverbetering, innovatie en een uitgebreide filmprogrammering”, zegt directeur Ron Sterk van Vue Nederland.

”We zien dat het vernieuwen en moderniseren van bestaande theaters dit jaar heeft geresulteerd in een stijging van de bezoekersaantallen."

"Zo hebben we Vue Den Bosch en Vue Amersfoort uitgerust met DeLuxe-stoelen, een nieuw concept waarbij de bezoeker in bijna ligstand een film op het grote doek kan zien."

"Daarnaast is Vue Purmerend totaal verbouwd en hebben Vue Hoogezand en Vue Doetinchem nieuwe VIP- en DeLuxe-stoelen gekregen.”