Simian uit Westerbroek wint FD Gazellen 2018

WESTERBROEK - Online drukkerij Simian uit Westerbroek is winnaar van de FD Gazellen 2018. Simian mag de prestigieuze ondernemersprijs 15 november in ontvangst nemen.

Het Financieele Dagblad reikt elk jaar - dit jaar voor de 15de keer - FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20 % over een periode van 3 jaar. Daarnaast worden de winstmarge en personeelsgroei meegewogen.

Juiste koers

Simian-eigenaar Wouter Haan is enorm blij met de award. “We zijn in Nederland en België de enige online drukkerij die écht innoveert en een eigen productiefaciliteit heeft. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. Bovendien is deze prijs een mooie beloning voor het hele team dat dagelijks keihard werkt om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. Ik ben dan ook ontzettend trots op alle collega’s en samen gaan we dit succes zeker vieren.”

Simian

De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 350.000 klanten in Nederland en België.

Begin dit jaar heeft Simian 25.000 vierkante grond aangekocht, voor een 3 keer zo groot pand op een grondoppervlakte van 35.000 vierkante meter.