Volop vernieuwing bij Blokker in Hoogezand

HOOGEZAND - Blokker in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij.

Klanten kunnen er vanaf vrijdag 19 oktober terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw babyassortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Heropening

Blokker viert de heropening vrijdag 19 oktober met een Kraak de Kluis-spel en vele openingsaanbiedingen op koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker-producten.

Slimmer ingedeeld

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting.

Voorin de winkel komen 2 thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend aanbod.

Elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. En speelgoed en baby krijgen ieder hun eigen ‘wereld’.