Ontmoetingsdag in Zuidlaren voor iedereen die geraakt is door kanker

ZUIDLAREN - ‘Zin in Leven?!’. Dit is het thema van de kleinschalige ontmoeting voor iedereen die is geraakt door kanker, die donderdag 11 oktober plaatsvindt in De Meent in Zuidlaren.

Het programma staat in het teken van ontmoeting van lotgenoten, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging. Er wordt gesproken over de vele levens- en zingevingvragen die de ziekte kanker oproept.

Het programma wordt gepresenteerd door Margreet Verspuij. Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Julia Molenaar verzorgt een creatieve workshop.

Als kanker je raakt

De ontmoetingsdag is georganiseerd door stichting Als kanker je raakt. Deze stichting is in 2011 opgericht op initiatief van dominee Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink. Doel is mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker door middel van ontmoeting, gesprek en (geloofs)bemoediging.

Aanmelden

Het programma in De Meent duurt van 10.30 tot 15.30 uur. Er is ruimte voor ongeveer 12 deelnemers. Aanmelden: www.alskankerjeraakt.nl of ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.