Team Ruchti biedt deelnemers Zuidlaardermeerloop extra’s

ZUIDLAREN - Ruchti Schoenen en Sport uit Zuidlaren roept sportievelingen op zich, net als vorig jaar, aan te melden voor Team Ruchti.

Team Ruchti doet mee aan de 43ste Zuidlaardermeerloop. Deze door Ruchti Schoenen en Sport gesponsorde loop vindt zaterdag 13 oktober plaats in het centrum van Zuidlaren.

Omdat Ruchti Schoenen en Sport mensen wil stimuleren te sporten, kan iedereen die beschikt over een geldige inschrijving voor de Zuidlaardermarktloop zich gratis aanmelden bij het team.

Team Ruchti-extra’s

Team Ruchti-leden krijgen een Team Ruchti-hardloopshirt, een startnummerband, toegang tot de teamtent, koffie of thee met een lekkernij en een stallingsmogelijkheid voor de sporttas. Daarnaast ontvangen de Team Ruchti-leden een bon die goed is voor 10% korting op nieuwe loopschoenen.

Eigenaar Rob Ruchti: “De Zuidlaardermarktloop is de gezelligste loop van het jaar, iedereen kan meedoen. Het is een prachtig evenement, met veel mensen op de been. Letterlijk! Vorig jaar was Team Ruchti een groot succes en daarom willen we er ook dit jaar een nog leukere en gezelligere dag van maken met ons team. Want met elkaar is sporten nog leuker.”

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich voor het team aanmelden via www.ruchti.nl/zlmloop. Ze ontvangen het hardloopshirt en de andere extra’s op de wedstrijddag, op vertoon van het startnummer, bij de Ruchti Team-tent vlakbij de start.