Zongemak: collectieve inkoop zonnepanelen en -boilers in Tynaarlo

VRIES - Inwoners van de gemeente Tynaarlo kunnen zich sinds maandag inschrijven voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en zonneboilers: Zongemak.

De collectieve inkoop maakt besparen op de energierekening voor Drentse woningeigenaren tijdelijk extra eenvoudig en voordelig.

Vereniging SLIM wonen met energie voert de collectieve inkoop in opdracht van de gemeente Tynaarlo en de provincie Drenthe uit.

SLIM is een bedrijvenplatform dat woningeigenaren in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland helpt bij het besparen van energie.

Via eerdere inkoopacties hebben zij de afgelopen jaren al meer dan 1200 huishoudens geholpen met de verduurzaming van hun woning.

Collectieve inkoop

Het idee van de collectieve inkoop is simpel. Wanneer iemand zich ingeschreven heeft, neemt SLIM contact met diegene op voor een bezoek aan huis.

De SLIM adviseur bekijkt het dak en bepaalt of de plaatsing van zonnepanelen en/ of een zonneboiler mogelijk is.

De adviseur bespreekt vervolgens welke modellen, systemen en plaatsingswijze het beste bij de woning en bij de woonwensen passen.

Na het bezoek verstuurt SLIM een vrijblijvende offerte waarin een passend aanbod tegen collectieve inkoopprijzen wordt gedaan.

Voor het bezoek aan huis en bijbehorend advies wordt een eenmalige eigen bijdrage van € 20gevraagd.

Inschrijven

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan tot en met 30 november via de website van SLIM wonen met Energie: www.slimwonenmetenergie.nl/zongemak/.

Telefonisch aanmelden kan ook, dit doet u door te bellen naar 058 302 0022.