14 nieuwe sponsors voor VIOS uit Kolham

KOLHAM - Volleybalvereniging VIOS/ Kolham heeft zaterdag, onder toeziend oog van enkele sponsors, de nieuwe tenues van haar seniorenteams in gebruik genomen.

De sponsors konden daarbij ook een kijkje in de VIOS-keuken nemen. Hoofdtrainer Marcel Schuiten van Dames 1 nodigde de sponsonrs namelijk ook nog uit de wedstrijdbespreking van zijn team bij te wonen.

Nieuwe tenues

De 9 seniorenteams van de volleybalvereniging waren na 7 jaar echt aan nieuwe shirts en broekjes toe. Om dit voor elkaar te krijgen, is de uit Martin Haverkamp en Jarno Heidmeijer bestaande sponsorcommissie volop bezig geweest nieuwe sponsors te werven.

Met succes: het duo bond maar liefst 14 nieuwe sponsoren aan de vereniging. “We prijzen ons erg gelukkig met al deze sponsors”, aldus Jarno Heidmeijer.

“We merken dat VIOS een groot maatschappelijk belang heeft binnen onze gemeente. Ik ben dan ook blij en trots dat ik zowel vanuit mijn functie in de sponsorcommissie als als sponsor mijn steentje heb kunnen bijdragen”, zegt Martin Haverkamp, eigenaar van Uitvaartcentrum Slochteren.

Niet alleen zijn 3 sponsors voor de shirts - voor dames en heren verschillend - gevonden, ook slaagden Haverkamp en Heidmeijer erin voor elk team een afzonderlijke sponsor voor de broekjes te vinden.

14 sponsors

De 14 nieuwe sponsors zijn Meubelhallen Kolham, Uitvaartzorg Brouwer, Uitvaartcentrum Slochteren, 2 Join, Aannemingsbedrijf Spithorst, Mobilé, Plus Schildwolde, Nemdes Reclamemakers, Kostwinder Schildersgroep, Schoonheidssalon Dorine, Wilco van der Laan fotografie, Onderhoudsbedrijf E. van der Berg, Asito en Norma Hahury Haarverzorging.