Finales 12de Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi bij NOHN

SAPPEMEER - Bij LTC NOHN uit Sappemeer zijn zaterdag de finales van de oudere jeugdklassen van het 12de Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi afgewerkt.

De deelnemers kwamen van 10 tennisverenigingen uit Groningen en Drenthe. Zij streden in verschillende jeugdklassen.

Sascha Doornbosch van TC Veendam won het meisjes enkel in de leeftijdscategorie 8 tot en met 14 jaar. Zij rekende in de finale af met Manou Roggema van LTC NOHN.

Het jongensenkel in dezelfde leeftijdscategorie werd gewonnen door Dennis Kammenga van LTC De Kalkwijck. In de finale klopte hij zijn clubgenoot Tigo Nieland .

Geert Jan Nijborg van Cream Crackers won het jongensenkel in de leeftijdscategorie 10-12 jaar. Zijn clubgenoot Robin Jelsma was de verliezend finalist.

Nina Nieland van LTC De Kalkwijck moest in de finale van het meisjesenkel 10-14 jaar haar meerdere erkennen in Yorna Prenger van T.C. Zuidlaren.

Rick Wang van TSH won het jongensenkel 10-14 jaar. Geertjan Nijborg van Cream Crackers werd in deze categorie tweede.

Het meisjesenkel 11-17 jaar werd een prooi voor Liza Belova van LTC De Kalkwijck. Zij klopt Nienke Oosting van LTC NOHN in de eindstrijd.

De winst in het jongensnkel 11-17 jaar ging naar Raffie Mulder van T.C. Veendam. Rick Wang werd hier tweede.

Een week eerder waren de finales van de jongste jeugdklassen van het 12de Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi al afgewerkt.