Oktober is Shoptober in De Hooge Meeren

HOOGEZAND - ‘Oktober is Shoptober’. Met deze kreet willen de winkeliers in De Hooge Meeren extra aandacht schenken aan hun klanten.

“Winkelen is beleven”, zegt Ger Wilpstra namens de winkeliersvereniging. “Dan dan doen we er in de maand oktober nog een schepje bovenop. Iedere zaterdag gebeuren extra leuke dingen.”

De ruim 100 winkels in het overdekte winkelcentrum staan vierkant achter het Shoptober-concept. “De betrokkenheid van de winkeliers is heel groot. Zij hechten eraan de mensen zo plezierig mogelijk te ontvangen.”

Zaterdag 6 oktober komen in het kader van Shoptober onder meer 2 bierfietsen naar De Hooge Meeren. Verder is livemuziek, van de band Ol Houd, en kan op het knutselterras een ‘stoer houten schilderijtje’ gemaakt worden.

Een week later is het winkelcentrum in Amerikaanse sferen. Met onder meer The Crazy Biker, popcorn en donut versieren op het knutselterras.

De vrijdagavonden 19 en 26 oktober en de zaterdagen 20 en 27 oktober is het Halloween dat de klok slaat in De Hooge Meeren.