Diana Elzinga is terug met The Travel Club

SAPPEMEER - “Ik ben eventjes uit zicht verdwenen maar ben helemaal terug.” Was getekend: Diana Elzinga, de reisagent die in 2012 in de gemeente Hoogezand-Sappemeer bekendheid verwierf met CCA-Travel.

Deze kleine reisorganisatie was - in samenwerking met Comfortabel Personen Vervoer - vooral binnen Europa actief. Vanaf 2014 werkte ze mondiaal; onder de paraplu van de onderneming voor zelfstandig reisadviseurs Travel Counsellors.

Na 3 jaar maakte ze de overstap naar The Travel Club, een keten met meer dan 270 aangesloten ervaren reisadviseurs in Nederland. “Vanwege beperkingen aan leveranciers”, zegt Elzinga.

Ze benadrukt nog steeds werkzaam te zijn in de omgeving van de vroegere gemeente Hoogezand-Sappemeer. “Vanuit mijn eigen huiskamer. Daarnaast kom ik vaak bij mijn klanten thuis. Ik kan ze persoonlijke aandacht geven en samen kunnen we in alle rust een leuke reis/ vakantie samenstellen.”

Zo weinig mogelijk stress

Ze zegt met veel plezier reizen samen te stellen of te boeken voor haar klanten. “Zodat mijn klant met zo weinig mogelijk stress weg kan gaan”, zegt de reisagent. “Er zijn zoveel leveranciers die stunten dat ik me kan voorstellen dat klanten door de bomen het bos niet meer zien. Dit geldt zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.”

Brazilië, Zuid-Afrika, Java, Bali, Thailand, IJsland, Caribisch Gebied, Verenigde Staten, Canada en vele landen binnen de EU. Elzinga heeft reizen naar veel mooie bestemmingen samengesteld. “Met de wensen van mijn klanten als uitgangspunt of gebaseerd op eigen ervaringen.”

Alles is te boeken

The Travel Club werkt nadrukkelijk samen met vaste leveranciers als TUI, Alltours en Neckermann, cruisespecialisten en andere gerenommeerde partners, zowel vanuit de Nederlandse als vanuit de Duitse markt. “Daarnaast boek ik vliegtickets (inclusief ticket garantiefonds) en diverse accommodaties (hotels, appartementen, guesthouses, villa’s, etc). Maar ook visums, transfers, parkeerplekken; alles is te boeken en te regelen. Het mooiste is dat wij van alle losse componenten een pakketje maken dat valt onder ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds.”

Diana Elzinga stelt geen openings- en sluitingstijden te kennen. “Verder neem ik de tijd om mijn klanten persoonlijk te leren kennen, zodat ik die klanten de aandacht kan geven die ze verdienen. Belangrijk is, wat zij leuk vinden en niet leuk vinden. Het gaat om hun droom.”

Diana Elzinga is telefonisch (06 - 12 86 49 36) en per e-mail (diana.elzinga@thetravelclub.nl) bereikbaar.

Meer informatie: www.thetravelclub.nl/dianaelzinga.