Nieuw in Hoogezand: Mijn Reiskennis

HOOGEZAND - Jeroen ’t Hart is sinds juli met Mijn Reiskennis gevestigd in Hoogezand.

Jeroen ’t Hart is ruim 28 jaar werkzaam in de reisbranche. Na jarenlang op een reisbureau te hebben gewerkt, is hij 2 jaar geleden gestart als zelfstandig reisadviseur. Niet met een duur kantoor en personeel maar zelfstandig vanuit huis.

’t Hart heeft veel expertise. “Of iemand nu een hotelovernachting of een complete wereldreis wenst, een op maat gemaakte rondreis door zijn of haar favoriete land, een riviercruise of een heerlijke strandvakantie, alles is mogelijk”, zegt hij.

Wensen en voorkeuren

Het eerste contact wordt vaak telefonisch, per email of via Facebook gelegd. Dan worden de wensen en voorkeuren besproken, alsmede het budget en de reisdata.

“Vervolgens ga ik aan de slag en zoek ik net zo lang tot de gewenste reis is gevonden. Een en ander wordt gecommuniceerd op die wijze die de klant het meest prettig vindt. Dat kan per mail maar ook op afspraak bij de klant thuis of op locatie. Het kan bovendien op elke gewenste dag en ieder tijdstip.”

Mijn Reiskennis is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt uitsluitend samen met betrouwbare en gerenommeerde partners. Meer informatie: 06-20153244 of jeroen@mijnreiskennis.nl.