Actie met bokkenguldens in Siddeburen

SIDDEBUREN - Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe in Siddeburen start woensdag 12 september een actie met bokkenguldens.

Klanten krijgen bij elke 20 euro aan boodschappen 1 bokkengulden retour. Zo’n bokkengulden heeft een waarde van 1 euro korting. Het is de bedoeling dat in heel Siddeburen met deze munt betaald kan worden.

Knipoog naar vroeger

De bokkengulden is een munt met een knipoog naar vroeger. Een krachtig dorp had vroeger immers een eigen betaalmiddel. “Siddeburen is en prachtig dorp met nog heel veel bedrijvigheid en winkeliers waar wij trots op zijn”, zeggen Bianca en Harry Zweepe, die inmiddels bijna 10 jaar actief zijn Siddeburen.

Samenwerking

Ze denken met de actie niet alleen aan hun eigen zaak. “Nee, het mooie vind ik juist dat iedereen hiervan kan profiteren. Mensen halen hier hun munten en kunnen die overal in Siddeburen inwisselen. Die samenwerking vind ik heel mooi”, zegt Harry Zweepe.

Handdoeken

Klanten ontvangen bij de deelnemende winkels - herkenbaar aan een speciale vlag - bij elke besteding van 10 euro bovendien een spaarzegel voor handdoeken van het merk Elle. Deze handdoeken zijn alleen verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Siddeburen.

De actie loopt tot en met zondag 4 november.