Pluktuin De Klimroos wil inspireren

SAPPEMEER - Wie, nu de kinderen weer naar school gaan en de dagen korter worden, het binnenshuis gezellig wil maken, kan inspiratie opdoen in Pluktuin De Klimroos in Sappemeer.

Pluktuin De Klimroos, een werkplek voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking, pakt uit met creatieve herfstboeketten, kleine bloemstukjes met vlammend oranje lampionnetjes, sierappeltjes en rozenbottels.

Daarnaast zijn er meerdere soorten kalebassen, herfstkransen en gezaagde boomschijven met herfstbladeren, verbleekte bloemen van de hortensia en kleurrijke sierappeltjes.

Bloemstukjes en boeketjes bestellen

Wie het te druk heeft om zelf aan de slag te gaan, kan bij Pluktuin De Klimroos bloemstukjes en zelfgemaakte boeketjes bestellen. Deze kunnen dan op afspraak en in een beperkt aantal worden gemaakt door de cliënten. Dat geldt ook voor tafelversieringen voor familie-etentjes en bedrijfsbijeenkomsten.

Puur natuur van onbespoten vruchten is de collectie potjes met diverse soorten onbespoten chutney en jam. Deze worden, net als de vers gebakken cakes en appeltaarten, door de cliënten zelf gemaakt in verschillende locaties van Cosis.

Pluktuin De Klimroos is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend.