HS-krant mee op vakantie: de uitslag

HOOGEZAND - Marijke Tromp, Saskia Stuiver, Jan Klopstra en Arjan Nap zijn in de prijzen gevallen bij de vakantierubriek ‘HS-krant mee op vakantie’.

De HS-krant publiceerde in de vakantieperiode wekelijks een foto van iemand die op zijn of haar vakantieadres de HS-krant (print of online) las. De inzenders maakten met hun foto kans op een mooie prijs.

De spelregels waren simpel. Lezers hoefden slechts een (recente) HS-krant in de koffer te stoppen, op de vakantiebestemming een ludiek plekje op te zoeken en zich daar met de krant te laten fotograferen; een selfie maken kon uiteraard ook.

Prijswinnaars

Vorige week koos een jury de 4 leukste foto's uit. Marijke Tromp uit Sappemeer en Saskia Stuiver uit Kropswolde gingen met de beide eerste prijzen aan de haal, respectievelijk een waardebon van maximaal 100 euro voor een zonnebril naar keuze van Van der Klei Optiek en een modecheque van 100 euro van Veerkamp Mannenmode.

Jan Klopsta mag bij Kaashuis Wrongel een Wrongel-cadeaukaart ter waarde van 50 euro, de tweede prijs, ophalen.

Arjan Nap uit Hoogezand won de derde prijs, een Spaans pakketje ter waarde van 20 euro, beschikbaar gesteld door Alwijn Wijnerij Slijterij.