HS’88 wint bekerwedstrijd met 9-0

HOOGEZAND - HS’88 stond afgelopen zaterdag op eigen veld tegenover Muntendam.

Het bleek al gauw dat HS’88 een maatje te groot was voor Muntendam.

In het begin liet HS’88 kansen onbenut en de vele toeschouwers moesten wachten tot de 21e minuut totdat Justin de Groot zijn voorzet in het doel zag belanden net over de keeper heen. Het was in de 42e minuut toen Sven Rosevink een voorzet van Tjerk Kalverboer netjes inkopte en daarmee de 2-0 op het scorebord realiseerde. Dit was ook de ruststand.

Na rust kwam Muntendam niet meer aan de bak. In de eerste minuut werd het al 3-0 door Sven Rosevink. Twee minuten later werd het 4-0 door Mark Stol. In de 52e minuut werd het 5-0 door Remco Letens.

Het was in de 60e minuut toen een terechte goal werd afgekeurd. Het was in de 73e minuut toen de ingevallen Miquel Korte een loeihard schot op de paal zag afketsen. Het werd toch nog 6-0 in de 76e minuut door een magistrale goal van Sven Rosevink, buitenkant schoen perfect in de bovenhoek. Justin de Groot scoorde ook een perfecte goal in de 68e minuut 7-0.

Het werd nog 8-0 en 9-0 door Sven Rosevink en dit werd de eindstand.

Het had makkelijk in de dubbele cijfers kunnen eindigen maar de keeper van Muntendam stond zijn mannetje en wist de schade te beperken. De scheidsrechter van deze wedstrijd had een makkie maar floot desondanks een correcte wedstrijd.