Nieuwe hoofdsponsor voor v.v. Froombosch

FROOMBOSCH - Met ingang van het seizoen 2018/2019 is van Calker Grondverzet & Transport de nieuwe hoofdsponsor van v.v. Froombosch. Het bedrijf heeft al een jarenlange binding met de vereniging.

Er is voor drie jaar sponsorschap getekend.vVanaf de start van de competitie prijkt het logo van van Calker op de shirts van v.v. Froombosch.

De voetbalclub heeft de afgelopen 16 jaar Formido Reind Wolthers als hoofdsponsor gehad. Nu is het tijd om het stokje over te dragen. Al vrij snel werden de eerste contacten met van Calker gelegd. ‘’Ook dit is een partij waarin we het volste vertrouwen hebben voor een jarenlange samenwerking’’; aldus voorzitter Chiel Mulder.

Zondag 9 september is er vanaf 15.30 uur een receptie in Froombosch om Reind Wolthers te bedanken en de nieuwe sponsor te presenteren.

Van Calker BV is een dienstverlenend bedrijf met diverse uiteenlopende activiteiten, die elkaar onderling aanvullen en versterken. De activiteiten bestaan uit grondverzet, transport, akkerbouw, loonwerk en gladheidsbestrijding. Ze beschikken over een uitgebreid en modern machinepark.