Spelweek Froombosch zit er weer op

FROOMBOSCH - De spelweek ging maandag 27 augustus van start in Froombosch Dit jaar stond de week in het Thema ‘Reis rond de wereld’.

Er is volop getimmerd en hier zijn de mooiste hutten gemaakt van pallets uitgekomen. „De kinderen maken de bouwwerken steeds mooier, groter en hoger”, aldus de organisatie. De kinderen konden zich laten schminken en ze konden een handig gereedschapskistje knutselen.

De groep bleef echter niet de hele week in Froombosch. De kinderen gingen met een bus, van het Bus Museum, naar Grolloo. De kinderen konden in de bomen klimmen, kanovaren en andere outdoor-activiteiten doen.

De laatste dag was er een zeskamp met verschillende spellen, waaronder een grote stormbaan. Na het eten kregen de kinderen een muziekworkshop. Alle kinderen hebben muziek gemaakt op een Cajon. „Een houten trommel die met de handen bespeeld wordt. „Wat een muzikaliteit in Froombosch!”

Onder het genot van deze mooie klanken hebben de ouders en vrijwilligers de hutten weer afgebroken en het plein geveegd. „Vele handen maken ligt werk. Daar zijn we erg blij mee”, besluit de organisatie.