Geslaagd Tennistoernooi LTC De Kalkwijck

HOOGEZAND - Voor de 9e keer werd door de LTC De Kalkwijck het jaarlijkse tennistoernooi georganiseerd en voor de 2e keer werd daaraan de naam verbonden van de hoofdsponsor, de snel groeiende uitzendorganisatie WerkmaX.

De tennisvereniging kijkt terug op een druk bezocht, goed verlopen en erg gezellig toernooi.

Ruim 160 tennissers vanuit de hele regio schreven zich in voor dit officiële KNLTB toernooi en speelden in totaal 223 wedstrijden. Er worden bij het WerkmaX Kalkwijck Open relatief veel partijen gespeeld, omdat uit kleine poules niet alleen de winnaars doorgaan, maar ook de nummers 2. „Meer tennisplezier en dat wordt gewaardeerd door de deelnemers. Door de vele wedstrijden moest het toernooi al in het voorweekend worden gestart en begonnen de wedstrijden midweeks elke dag om 15.30 uur”, legt de organisatie uit.

De sfeer was het hele toernooi gemoedelijk met als hoogtepunt op de vrijdagavond live on stage DJ Jack Koning.

Het was perfect tennisweer. Met uitzondering van maandag. Toen viel er ‘s middags teveel regen en werden de partijen deels gespeeld op de binnenbanen. Ook werd uitgeweken naar de banen van Tennisvereniging De Stirum. Er werd door de deelnemers met grote inzet sportief gestreden. Bezoekers en supporters genoten van een groot aantal spannende partijen op het tennispark.

De winnaars van de spannende finalewedstrijden in de 18 gespeelde onderdelen zijn geworden Friso Snijder in HE5, Cindy Been-Pothoff in DE5, Karel Blaauwbroek en Hans Stroes in HD5, Jordy Kremer en Lisanne Steen in GD5, Gerrit Hornstra in HE6, Harry van Dijk en Klaas Kooi in HD6, Roelien Munting en Wendela Smid in DD6, Mark Smittenberg en Madelon Weijer in GD6, Robert Kramer in HE7, Lisanne Gibcus in DE7, Merijn van Dam en Roderik Veerkamp in HD7, Rita Feiken en Liselot Weijer in DD7, Edwin Koster en Tanja Bessembinders in GD7, Bronno Harm Korthuis in HE8, Linda Zoutman in DE8, Erwin Gibcus en Wubbolt Veldhuis in HD8, Ali Gibcus-Waninge en Lianne Kempen-Dontje in DD8, Jan en Linda Zoutman in GD8.

Aan alle winnaars en verliezende finalisten werd door de toernooileiding een prijs uitgereikt. LTC De Kalkwijck organiseert in december weer het jaarlijkse Open Kersttoernooi.