Jeugd Ajax voetbalt dit weekend bij HSC

SAPPEMEER - Komend weekend organiseert vv HSC uit Sappemeer twee dagen lang het Bosma en Schuur jeugdtoernooi. Voor de zestiende keer tonen talentvolle voetballertjes hun kunsten aan het publiek.

Vaste gast en publiekstrekker Ajax komt deze editie met acht teams naar Sappemeer en zal proberen haar reputatie als beste jeugdopleiding waar te maken. Beide dagen strijden zij met jeugdteams van FC Groningen, FC Emmen, SC Cambuur, SC Heerenveen, FC Den Bosch om de toernooiwinst in de verschillende leeftijdscategorieën.

Behalve de profclubs komen ook een aantal van de beste jeugdige amateurteams uit de provincie naar HSC. Op zaterdag zal zowel de JO11 als de JO13 onderling strijden om de roem van de toernooiwinst. Zondag is het vervolgens de beurt aan de jonge talenten van de JO9 die alles op alles gaan zetten voor de winst en de grootste beker.

Sinds jaar en dag is het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi voor HSC de officiële opening van het voetbalseizoen. Naast twee dagen genieten langs het veld, wordt er daarom zaterdagavond uiteraard ook weer een feestavond georganiseerd om dit te vieren. Vanaf 20.30 staat DJ Jack Koning klaar voor een fantastische avond, waar jong en oud elkaar feestelijk weerzien na de zomerstop.

Publiek is het weekend welkom op het Sportpark Henk Bruins tijdens het gezellige en vrij toegankelijke Bosma en Schuur Jeugdtoernooi.