Laatste kans voorinschrijving Bauke Mollema Tocht

GRONINGEN - Wielerliefhebbers kunnen zich nog tot en met maandag 30 juli voorinschrijven voor de Bauke Mollema Tocht. Deze toertocht door het trainingsgebied van de Trek-Segafredo-renner vindt zondag 12 augustus plaats.

De Bauke Mollema Tocht staat voor de 6de keer op de wieleragenda. De routes over 65, 110 (deze afstand rijdt Bauke Mollema zelf) en 165 kilometer gaan onder andere door het Noord-Groninger land, een deel van Friesland, Nationaal Park Lauwersmeer en wierdedorpen als Ezinge.

Onderweg kunnen de benen getest worden bij het dorpje Pasop (’mollemalen’) en bij de kasseienstrook in Zuidwolde (tussensprint).

De Vismarkt in Groningen is de nieuwe start- en finishlocatie.

Voorinschrijven

Voorinschrijven voor de Bauke Mollema Tocht, die georganiseerd wordt door Le Champion, is mogelijk tot en met 30 juli op www.baukemollematocht.nl. Bij inschrijving is onder andere een medaille inbegrepen, net als een persoonlijke video en foto, professionele voeding, fietsreparatieservice en medische zorg.

Bij de inschrijving kan een vrijwillige donatie gedaan worden aan Fiets voor een Huis. Dit is het officiële goede doel van het evenement waar Bauke Mollema ambassadeur van is.