Ledental HS’88 blijft stijgen

HOOGEZAND - Het ledental van de Hoogezandster voetbalvereniging HS’88 blijft stijgen.

Waar de teller vorig jaar stokte bij 570 leden, heeft de zaterdagclub op dit moment 587 leden. Het secretariaat van de club heeft voor het seizoen 2018/ 2019 36 teams ingeschreven bij de KNVB.

Breed scala aan voetbalvormen

HS’88 schrijft de groei toe aan het brede scala aan voetbalvormen dat ze in huis heeft: mannenvoetbal, senioren 35+ voetbal, jeugdvoetbal, vrouwenvoetbal, vrouwen 30+ voetbal, meisjesvoetbal, voetbal voor mini pupillen, gehandicaptenvoetbal en walking football voor 60-plussers.

De club voert verder, naar eigen zeggen, ‘een consistent beleid waardoor de stabiliteit en de continuïteit al die jaren is gewaarborgd voor alle geledingen binnen de club’.

Minpuntje: de kleedkamers zijn zeer gedateerd en zijn volgens HS’88 aan vervanging toe. De paarshemden hebben daarom al contact gezocht met het gemeentebestuur.

Trainer vrouwen 2

Met Silvan van der Tuuk (rechts op de foto hiernaast) heeft de overigens nog een nieuwe trainer aangesteld voor het 2e vrouwenelftal. Hij zal daarin worden bijgestaan door Eddy Norder (links op de foto).

Het duo neemt het stokje over van Jan van der Velde en Sjouke Stroop.

De staf van Vrouwen1 van HS’88 blijft onveranderd. Hoofdtrainer is Patrick Santing. Hij wordt geassisteerd door Jacob Dijk en Jan Breeuwsma.