Op vakantie met je eigen HS-krant

HOOGEZAND - De HS-krant publiceert in de vakantieperiode wekelijks een foto van een lezer die op zijn of haar vakantieadres de HS-krant leest.

De spelregels zijn simpel. Je stopt een (recente) HS-krant in je koffer, zoekt op je vakantiebestemming een ludiek plekje en laat je daar met de krant fotograferen; een selfie maken kan uiteraard ook.

Stuur het resultaat (minimaal 500 kB, maximaal 10 Mb) vervolgens per e-mail naar hskrant@ndcmediagroep.nl. Vergeet daarbij niet je naam, adres, vakantiebestemming en een korte beschrijving van het 'ludieke plekje' door te geven.

Prijzen

Aan het einde van de vakantieperiode kiest een jury de 4 leukste foto's uit, 2 nummers 1, een nummer 2 en een nummer 3. Voor de winnaars stellen Van der Klei Optiek, Veerkamp Mannenmode, Kaashuis Wrongel en Alwijn Wijnerij Slijterij respectievelijk een waardebon van maximaal 100 euro voor een zonnebril naar keuze, een modecheque van 100 euro, een Wrongel-cadeaukaart ter waarde van 50 euro en een Spaans pakketje ter waarde van 20 euro beschikbaar.

Toestemming

De foto's kunnen tot en met maandag 3 september ingezonden worden. Wie een foto voor deze rubriek aanlevert, geeft daarmee automatisch toestemming voor plaatsing van deze foto in de papieren krant, op de website en op de Facebookpagina van de HS-krant.