Sponsortoernooi voor WK-deelname Anouk Keizer

SAPPEMEER - Bowling De Veenpoort in Veendam vormde zondag het decor voor een koppel-sponsortoernooi voor Anouk Keizer uit Sappemeer.

Deze 20-jarige bowlster neemt van 25 juli tot en met 3 augustus deel aan het WK Jeugd in Detroit in de Verenigde Staten. Omdat dit toernooi niet onder de focus van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) valt, ligt financiering van deelname bij de spelers zelf.

Streefbedrag bijna gehaald

Dankzij het sponsortoernooi heeft ze de benodigde gelden bijna bij elkaar. “Ik wil iedereen die er vandaag was en de mensen die een donatie hebben gedaan ontzettend bedanken, want mede dankzij jullie heb ik mijn streefbedrag (2000 euro; red.) bijna gehaald”, schrijft Anouk op haar Facebook-pagina.

Meest in het oog springend was een donatie van de Dekens Groep. Frans Luijckx had de eer Anouk namens het Sappemeerster te verblijden met een cheque van € 500.

Doneren

Doneren kan ook nog steeds via Anouks Talentboek Sport, een crowdfundingpagina voor sporttalent mogelijk gemaakt door het Yvonne van Gennip Talent Fonds.