Chefkok pannenfabrikant Demeyere te gast bij Koken & Wonen

HOOGEZAND - Chefkok Erwin van pannenfabrikant Demeyere is zaterdag 9 juni van 11.00 tot 16.00 uur te gast bij Koken & Wonen in Hoogezand.

Hij laat zien hoe je in een roestvrijstalen koekenpan kan bakken zonder dat het vlees aanbakt. De pannen van de Belgische pannenfabriek hebben 30 jaar garantie en zijn uitwisselbaar op elke warmtebron.

Pannenspecialist

Koken & Wonen in Hoogezand is al meer dan 20 jaar deskundig op het gebied van koken. Niet onbelangrijk, want pannen zijn er in vele soorten en maten; van kookpan tot koekenpan en van wokpan tot rookpan.

Koken & Wonen geeft altijd een persoonlijk pannen-advies. Dit gebeurt aan de hand van antwoorden op vragen als: kook je omdat het nou eenmaal moet, of ben je een echte hobby-kok; kook je uitgebreid in het weekend, of dan juist niet; heb je een gasfornuis, elektrische kookplaat of een inductieplaat?

Klanten krijgen een voorstel voor pannen van een aantal merken in verschillende prijsklassen. Daarna maken ze uiteraard zelf de keuze.

Gratis inductiepannentest

Elke vrijdag is het inductie-pannendag bij Koken & Wonen. Klanten komen dan alle feiten en fabels te weten over pannen die geschikt zijn op een inductiekookplaat. De ene inductiepan is de andere niet. Ook zijn er echt wel pannen die eerst op het gasfornuis gebruikt kunnen worden en daarna probleemloos op een inductiekookplaat gebruikt kunnen worden.

Koken & Wonen biedt bovendien gratis de inductietest aan. Iedereen kan zijn eigen pannen meenemen en ze laten testen. Dit kan ook op afspraak: 0598-398507.