Informatiedag bij Monuta in Sappemeer

SAPPEMEER - Het Monuta Uitvaartcentrum in Sappemeer is zaterdag 2 juni toneel van een informatiedag van Monuta Hoogezand-Sappemeer.

Bezoekers kunnen op een moodboard hun eigen uitvaartsfeer vormgeven en hun laatste woorden op papier laten zetten door een professionele schrijver.

Daarnaast wordt informatie gegeven over de vele uitvaartmogelijkheden en de wijze waarop uitvaartwensen nu al vastgelegd kunnen worden.

Tips en inspiratie

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen”, zegt Freddy Huizeling, uitvaartverzorger bij Monuta.

Bezoekers mogen het moodboard en de laatste woorden mee naar huis nemen om aan dierbaren te laten zien en lezen, zodat zij niet met onverwachte vragen achterblijven.

Iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen via www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid.

Kosteloos

Belangstellenden kunnen de informatiedag kosteloos bezoeken, aanmelden vooraf is niet nodig. Het uitvaartcentrum aan de Kees de Haanstraat is zaterdag 2 juni van 10.00 tot 14.00 uur geopend.