Kennisfestival in De Klimroos in Sappemeer

SAPPEMEER - De Klimroos in Sappemeer is donderdag 7 juni toneel van de derde editie van het Kennisfestival.

Het Kennisfestival, dat is bedoeld voor maatschappelijke organisaties en ondernemers, staat in het teken van ‘Vraag en aanbod’ en ‘Ontmoeten en netwerken’.

Vraag en aanbod

Na het welkomstwoord van wethouder Jan Jacob Boersma gaan de deelnemers speeddaten. Ook in het daaropvolgende centrale onderdeel van het programma is alles gericht om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Onder het genot van een hapje en drankje biedt het programma daarnaast volop mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen. Bovendien luistert Theater Auth&Tiek het festival op.

Ter afsluiting zijn er mogelijkheden voor een rondleiding door de tuin van De Klimroos, het bijwonen van een demonstratie van een houtkunstenaar, een uitleg over de milieuvriendelijke biomassaketel/ palletkachel of een uitleg over de werking van een sedumdak.

Aanmelden

Het Kennisfestival, dat is georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale en het Vrijwilligerscollege van Kwartier Zorg & Welzijn en de Midden-Groningse Uitdaging, duurt van 16.30 tot 19.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel nodig.

Woordvoerders van maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden via www.kwartierzorgenwelzijn.nl (Vrijwilligerscollege). Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.middengroningseuitdaging.nl (Agenda).