Inschrijving Essity 7 KM van Martenshoek

HOOGEZAND - Sportievelingen kunnen zich vanaf dinsdag 1 mei inschrijven voor de Essity 7 KM van Martenshoek 2018. Dat kan op www.de7km.nl.

De veertiende editie van de Essity 7 KM van Martenshoek vindt zondag 30 september plaats. Binnen het hardloopevenement worden meerdere categoriën onderscheiden: G-loop, ouder- en kindloop, jeugdloop in teamverband, ladies run en de 7-kilometerloop voor recreanten en teams.

Teamverband

De 7 KM in teamverband houdt het karakter van bedrijvenloop in competitieverband. Stichting De 7 KM van Martenshoek gaat echter met meer nadruk ook sportverenigingen uitnodigen in teamverband deel te nemen. Ook teams van bijvoorbeeld instellingen of van andere verenigingen dan sportverenigingen zijn welkom.

“De teams van de sportverenigingen lopen niet in competitieverband. Zeker dit jaar nog niet”, meldt communicatie- en pr-man Sinus Meiering. “Wel worden alle persoonlijke prestaties gemeten en opgenomen in het klassement.”

Wedstrijdelement

Mocht de animo voor deelname onder sportverenigingen heel groot blijken, wordt voor een volgende editie van de Essity 7 KM van Martenshoek een wedstrijdelement overwogen.

Dat is er wél bij de teams van de jeugdloop. Hiervoor worden alle basisscholen in de gemeente Midden-Groningen benaderd.

Alle deelnemers en bedrijventeams dragen met hun deelname bij aan het goede doel. Meer informatie hierover volgt.

www.de7km.nl