Hemelvaartshow bij Meubelhallen Kolham

KOLHAM - Meubelhallen Kolham heeft van dinsdag 1 tot en met zaterdag 12 mei een Hemelvaartshow.

Op showdagen biedt een slinger aan het Rad van Fortuin kans op korting tot wel 50 procent. Op Hemelvaartsdag zijn er hapjes en drankjes voor het winkelend publiek én presentjes voor betalende klanten.

Meubelcollectie

Meubelhallen Kolham presenteert tijdens de Hemelvaartshow onder meer de Luxury-collectie van Henders & Hazel. Deze exclusieve meubelcollectie is ontworpen door experts met liefde voor het vak en oog voor detail. Zij maakten daarbij gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.

Verder presenteert Meubelhallen de ‘designmeubelen voor een scherpe prijs’ van Xooon alsmede banken, fauteuils en eetkamerstoelen uit de Cosy Villa-collectie.

De ruim 10.000 vierkante meter grote showroom biedt bovendien een podium aan de stoere bankstellen - diverse afmetingen, armbreedtes en zithoogtes - van Cowy en de nieuwe vloerkledingcollectie van modeontwerper Mart Visser.

Koken en slapen

Verder is er de keukenformule Superkeukens en worden op de 1500 vierkante meter grote slaapafdeling de collecties van M-line en Silvana gepresenteerd. Boxsprings van Cinderella in alle kleuren en maten, senioren ledikanten, een vernieuwde textielafdeling voor het beddengoed en het technisch slapen ontbreken niet.