Haak-hightea-insta-meeting in Hoogezand

HOOGEZAND - Suzanne’s Handwerk Shop in Hoogezand was zaterdag toneel van een haak-hightea-insta-meeting.

Dit haakfeest, waarbij ‘een gezellige groep creatieve’ dames bijeenkwam om samen te haken en te genieten van een higt tea, was georganiseerd door Carin Venema en Hilda Guns (foto).

Zij hadden meerdere malen een dergelijk haakfeest, georganiseerd door creatieve Instagrammers, bezocht. Deze feesten vonden echter steevast ver van huis plaats.

Een groot gemis, meenden Carin (’hipjuffertje’ op Instagram) en Hilda (’puurhilda’). Ze staken de hoofden bij elkaar en bedachten hoe zíj een dergelijk haakfeest vorm wilden geven.

Met Suzanne’s Handwerkshop vonden ze al snel een geschikte locatie. Vervolgens werden leveranciers benaderd om garen beschikbaar te stellen, werden Instagrammers benaderd om iets te doneren voor een verloting en werd invulling gegeven aan de high tea.

Uiteindelijk kon zaterdag de eerste Hoogezandster haak-hightea-insta-meeting plaatsvinden. Hilda Guns: “De dames kwamen overal vandaan om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de prachtige handwerkshop van Suzanne. Uit de reacties die later op Instagram gepost werden kunnen we maar één conclusies trekken: het was een groot succes!”