Kaashuis Wrongel in RTL4’s ‘De Beste van Nederland’

HOOGEZAND - RTL4 presenteert vanaf zaterdag 14 april het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. Met in de uitzending van zaterdag 21 april een prominente rol voor Kaashuis Wrongel uit Hoogezand.

In het tv-programma ‘De beste van Nederland’ gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen.

De kijker bepaalt wie als branchewinnaars uit de bus komen. De ondernemers gooien met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.

In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste beautysalons van Nederland. Vervolgens komen onder meer de beste delicatessenwinkels (waaronder Kaashuis Wrongel) en de leukste dansscholen van het land aan bod. ‘De Beste van Nederland’ wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton.

Stemmen

Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start zaterdag 14 april om 16.00 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste beautysalons van het land. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet.

De ondernemers mogen daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media-kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De poll opent vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit maandag 4 juni om 12.00 uur.

De uitzending met Kaashuis Wrongel is zaterdag 21 april om 16.00 uur bij RTL4 (herhaling: zondag 22 april om 09.30 uur bij RTL4).

Bekendmaking winnaars

De uitslag wordt maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland.