In alle rust shoppen bij Elisa Mode

HOOGEZAND - Elisa Mode in De Hooge Meeren in Hoogezand is anderhalf jaar geleden van de buitenkant van het centrum naar een winkel aan de binnenkant gegaan. "We hebben de gezelligheid weer opgezocht", vertelt eigenares Bethsy Knip enthousiast.

En dat is gelukt. De winkel die vroeger bekend was onder de naam FirstLady is voor diverse vaste klanten een fijne plek om te zijn. "We horen vaak van onze klanten ‘hier mogen we echt binnen komen’, en zo is het ook. De dames kunnen hier rustig rondkijken zonder het gevoel te hebben iets te moeten kopen. Daarnaast bieden we alle denkbare hulp aan onze klanten. Van eerlijk advies tot aan het helpen met passen van de kleding”, aldus Bethsy.

Doelgroep 40+

Echt in vakjes duwen qua doelgroep en leeftijd kan niet meer, stelt Bethsy. “De vrouw van tegenwoordig weet heel goed wat ze wil en waar ze zich goed bij voelt. We richten ons met name op de doelgroep 40+. Door de verschillende merken die we hebben hangen, van onder andere Gerry Weber, Frank Walder, Rabe, Micha, Dreamstar en Enjoy tot Angels, ontstaat een leuke mix van sportief casual tot sportief klassiek, en zodoende voor elk wat wils.”

Natuurlijk staat het vijfkoppig team van Elisa Mode altijd klaar voor begeleiding en advies.