Klanten onder indruk van vernieuwde Aldi Sappemeer

SAPPEMEER - Supermarktketen Aldi heeft vrijdag haar vernieuwde vestiging aan de Noorderstraat in Sappemeer feestelijk geopend.

De officiële openingshandeling werd, onder zeer grote belangstelling, verricht door filiaalleider Ben Addens en zijn collega’s Nathalie Smit en Kevin Haaima. Dat deden zij door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de aanwezigen, waarvan de eersten zich al om half acht meldden, naar binnen. Daar werden ze direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. De klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!”. En: “Gelukkig, nu ook vers afgebakken broodjes.” Binnen enkele uren krasten vierhonderd klanten een prijs weg: variërend van tablets en auto dashcams tot een hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs ging naar de heer en mevrouw Tintelder, vaste klanten uit Sappemeer. “We zijn blij met de prijs en met deze supermooie winkel!”, reageerden zij verheugd. [caption id="attachment_41309" align="aligncenter" width="373"] Het echtpaar Tintelder won de hoofdprijs. Foto: Aldi[/caption]

Openingsdag

Het zou de hele dag een drukte van belang blijven. Waarbij klanten aangaven dat de nieuwe opzet van de winkel hen bijzonder aansprak. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Wat een fantastisch mooie openingsdag! Ik ben trots op mijn team, samen hebben we deze mooie winkel gerealiseerd. Laat de klanten maar komen”, liet filiaalleider Ben Addens optekenen. Om de klanten extra te verwennen, werd bij de entree een proeverij gehouden. Klanten konden gratis ter plekke bereide hapjes proeven, waaronder de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep en de door het AD best geteste chocolademelk.

Nadruk op verse producten

In dit vernieuwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. [caption id="attachment_41307" align="aligncenter" width="431"] In het vernieuwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten. Foto: Aldi[/caption] Duurzaamheid is eveneens belangrijk voor Aldi. In het assortiment worden steeds meer duurzaam geproduceerde producten opgenomen. Bovendien is de binnenverlichting van de winkel LED, en worden papier en folie 100% gerecycled. Klanten die geen of minder vlees eten hebben keuze uit de nodige vegetarische producten. Op dit moment zijn meer dan zestig biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal fairtrade-producten groeit gestaag. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.
De nieuwe winkel aan de Noorderstraat 93 beschikt over vijftig gratis parkeerplaatsen. De winkel is van maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur geopend, op donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.