Club van 50 schenkt volleyballen aan Krathos

HOOGEZAND - De Club van 50 van volleybalvereniging Krathos in Hoogezand heeft de club zaterdag twintig splinternieuwe trainingsballen geschonken. Omdat er altijd ballen lek raken, kwijtraken of gewoon verslijten.

De Club van 50 is een groep enthousiaste volleyballenvrienden, deels verenigingslid en deels van buiten de vereniging, die jaarlijks 50 euro doneren en samen beslissen hoe ze met dit geld Krathos kunnen steunen. De Club van 50 bestaat nu ruim een jaar en heeft dit seizoen besloten de volleybalvereniging te verblijden met de trainingsballen. Namens Krathos mocht voorzitter Martin van der Laan de ballen in ontvangst nemen. Hij toonde zich blij verrast met de schenking. “Zo kunnen we weer jaren vooruit.”

Wind in de zeilen

Krathos heeft de wind ook sportief gezien in de zeilen. Het eerste herenteam weet zich na promotie vorig seizoen uitstekend te handhaven in de tweede divisie en het eerste damesteam heeft nog altijd uitzicht op promotie naar de promotieklasse. Zowel dames 2 als een jeugdteam werd zaterdag kampioen en zowel dames 3 als dames 5 kan het kampioenschap nauwelijks meer ontlopen.