Kennismaken met ETS-Bijbelcursus in Hoogezand

HOOGEZAND - Het Evangelisch College biedt op vijftig locaties in Nederland de ETS-Bijbelcursus aan. Een van deze locaties is Baptistengemeente Hoogezand Beukemastraat. Hier vindt zaterdag 21 april een open les plaats.

De ETS-Bijbelcursus (Evangelische Toerusting School) helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld.

Nieuwe cyclus

In september start een nieuwe vierjarige cyclus, bij de Bijbelboeken Genesis en Mattheüs. In Hoogezand vinden de lessen elke vierde zaterdag van de maand plaats, van 09.30 uur tot 15.00 uur. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Riny Joustra en de lessen Nieuwe Testament door Harry Pot. Voor het zover is, kunnen belangstellenden vrijblijvend kennismaken met de ETS-Bijbelcursus. Dat kan tijdens open lessen in april en mei. De eerste open les is zaterdag 21 april.
Aanmelden: www.evangelisch-college.nl/opendag. Meer informatie: www.evangelisch-college.nl/ets.