Inloopdag Rabobank Hoogezand

HOOGEZAND - Het marktteam Midden-Groningen van de Rabobank heeft voor zaterdag 24 maart een inloopdag georganiseerd. Plaats van handeling is het kantoor aan de Kerkstraat 150 in Hoogezand.

Iedereen, klant of geen klant, kan zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur met diverse vragen bij de bank terecht. Medewerkers van de bank geven uitleg over het gebruik van internet- en mobielbankieren en geven informatie over het afgeven van een bancaire volmacht. Notariaat de Poel is aanwezig om vragen te beantwoorden over een notariële volmacht of levenstestament. Ook staan de adviseurs klaar om woonvragen te beantwoorden en te helpen met financiële wensen en doelen.

Virtual reality

Bezoekers kunnen bovendien een kijkje nemen in de toekomst. Met de virtual reality-bril zien zij in twee minuten wat er verandert op het gebied van de thema’s wonen, studie kinderen, zorg, pensioen en arbeidsvitaliteit.

Marktteam

De Rabobank heeft in alle dorps- en stadskernen marktteams. Het marktteam Midden-Groningen bestaat uit medewerkers die in verschillende functies werkzaam zijn, maar wel in de gemeente Midden-Groningen wonen of het gebied goed kennen. De leden van het marktteam zijn de ogen, oren én het gezicht van de bank in Midden-Groningen.