Kolhamster bedrijf AP slaat vleugels uit naar Schiphol-Rijk

KOLHAM - Het Kolhamster bedrijf AP slaat zijn vleugels uit naar Schhiphol-Rijk. Hiermee heeft AP een vestiging dichtbij een aantal belangrijke klanten.

AP is specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren.

Datacenters

Het op Schiphol-Rijk te betrekken kantoor wordt gedeeld met bedrijven die allemaal actief zijn in het ontwikkelen en inrichten van datacenters, één van de focus-markten van AP. “Het portfolio van deze bedrijven vult elkaar aan. Een mooie kans om elkaars netwerk te delen en daarmee ieders positie te versterken in deze specifieke markt”, meldt AP in een persbericht. Vanuit Schiphol-Rijk is AP tevens in staat klanten in Noord- en West Nederland sneller, adequater en persoonlijker aandacht te bieden. Bovendien kan AP internationale klanten nu een thuishaven én kantoor bieden op Schiphol.

‘Team West’

Het team op deze nieuwe locatie bestaat nu uit accountmanager Jeroen Slaager en salesmanager Harvey Tjon. Naast de datacenters gaan zij ook de installateurs, OEM en de adviseurs benaderen om het partnership met AP verder vorm te geven. Het team op Schiphol-Rijk wordt op korte termijn uitgebreid met een sales engineer. Harvey Tjon is het aanspreekpunt van deze vestiging.

Kolham

Vanuit Kolham wordt met het lokale sales- en engineeringsteam maximaal ingezet op het bieden van oplossingen binnen het duurzaamheidsdomein (met name elektrische mobiliteit), installatiebedrijven, OEM’ers en de system integrators. Ook een focus op verdere internationalisatie, business development en het bedienen van key accounts zal vanuit Kolham plaats vinden.