Feestelijke heropening Aldi Sappemeer

SAPPEMEER - De vernieuwde Aldi-vestiging in Sappemeer wordt vrijdag 23 maart feestelijk heropend. Het filiaal sluit vrijdag 16 maart om 18.00 uur voor de verbouwing.

Filiaalleider Ben Addens neemt de openingshandeling voor zijn rekening. De verwachting is dat het een gezellige drukte wordt: de eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Bijvoorbeeld een tablet, een auto dash cam of een tegoedbon van € 250. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Verse producten

In de vernieuwde winkel ligt de nadruk op verse producten als vlees, vis, groente en fruit. Met de geur van afgebakken brood als binnenkomer. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Filiaalleider Ben Addens: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een sfeervolle, ruime winkel ‘nieuwe stijl’ kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Sappemeer. ” Om klanten extra te verwennen, staat op de openingsdag een foodtruck op de parkeerplaats. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

Duurzaamheid

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook is het streven de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100 procent gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest. De nieuwe winkel in Sappemeer beschikt over ongeveer vijftig gratis parkeerplaatsen.