Veel succes voor TSV in plaatsingswedstrijd in eigen huis

HOOGEZAND - Sportcentrum De Kalkwijk in Hoogezand was zaterdag toneel van de tweede plaatsingswedstrijd voor de NK trampolinespringen op 23 juni in Ahoy Rotterdam.

Ongeveer honderd springers en springsters probeerden NK-deelname af te dwingen. 28 van hen vertegenwoordigden de organiserende TSV Hoogezand. Met veel succes.

Individueel: E-klasse

In de categorie E Pupil II Gemengd legde TSV zelfs beslag op alle podiumplekken: Maree Tauran (goud), Melinde Ramaker (zilver) en Eva Scholten (brons). Tyrell van Oosten werd tweede in de klasse E Pupil I Gemengd. Janiek Gremmer veroverde het goud in de klasse E Instap Gemengd.

Individueel: D-klasse

Brian Harms en Niels Bodde werden respectievelijk eerste en tweede in de klasse D Jeugd Jongens. Julia Eggermont won in de drukbezette categorie D Jeugd Meisjes. Voor Myrialie Landkroon (tweede), Marcha Harms (derde), Cato Hindriks (vierde) en Sophie Heijes (vijfde).

Individueel: C-klasse

Daniël Blik pakt overtuigend de winst in de categorie C Junior/ Senior Heren.

Synchroon: C-klasse

Bij het synchroonspringen was er in de C-klasse goud voor Nadien Gremmer en Diede Halsema in de categorie Pupil/Jeugd Meisjes. Dewi Boijenga en Mellissa Werkman pakten de winst in de klasse Junior Meisjes C. Silke Groendijk en Jet Hindriks pakten hier het brons. Marijke Hessbusselaar en Jeaniqiue Hoeve veroverden het brons in de categorie Senior Dames.

Synchroon: D-klasse

Brian Harms en Niels Bodde verzekerden zich met hun tweede opeenvolgende overwinning in de klasse Jeugd Jongens D-klasse van NK-deelname als synchroonpaar. In de categorie Jeugd Meisjes D-klasse wonnen Aniek van der Laan en Sophie Heijes. Cato Hindriks en Nienke van der Velde werden tweede, Romee Vonk en Eva van der Velde derde.

Synchroon: E-klasse

In de klasse Pupil Gemengd E drie TSV-koppels op het ereschavot: Maree Tauran en Eva Scholten (goud), Melinda Ramaker en Janiek Gremmer (zilver) en Tyrell van Oosten en Aiden van der Linden (brons).