Voetbal Inside lanceert boxershortslijn bij Op=Op Voordeelshop

HOOGEZAND - Op=Op Voordeelshop en Voetbal Inside hebben de handen ineengeslagen voor de lancering van een boxershortslijn.

Design en comfort zijn geheel afgestemd op de smaak van de vele fans van Nederlands meest besproken mannentalkshow. Vanaf eind maart is de collectie verkrijgbaar. Welke rol boxershortliefhebbers René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen in de campagne gaan spelen is nog een verrassing. Onderbroekenlol kan niet worden uitgesloten. Op=Op Voordeelshop verwacht dat ee Voetbal Inside Boxershorts minstens een even groot succes worden als de Sexy Correctie Collectie van Patty Brard. De vorig voorjaar gelanceerde shape wear voor dames in alle maten was en is nog altijd niet aan te slepen.

Alle gewenste mannenmaten

De eerste editie van de Voetbal Inside Boxershortlijn is in alle gewenste mannenmaten verkrijgbaar. Bij bewezen succes zullen de boxershorts later dit jaar ook in jongensmaten worden geleverd. Directeur Vincent Alkema van Op=Op Voordeelshop is meer dan blij met de nieuwste uitbreiding van het assortiment: “Het is een bijzonder product van een bijzonder merk. Voetbal Inside heeft een reputatie hoog te houden. Ze hebben overal verstand van. Dus ook van boxershorts. En geloof mij, links- of rechtsdragend, met deze boxershorts loopt alles lekkerder.”