Dé Streekcateraar: Luuk en Anita Gruben verder als cateraars

FOXHOL - Luuk en Anita Gruben hebben na negentien jaar besloten te stoppen met Hotel de Boer. Maar zij zetten hun cateringactiviteiten voort onder de naam Dé Streekcateraar.

Het aantal hotelgasten in het bekende witte pand aan de rand van Foxhol stagneerde. “Niet rendabel meer”, zeggen de Grubens. “Daarom hebben we na lang wikken en wegen besloten deze grote stap te nemen. We hebben het hotel negentien jaar met heel veel plezier gerund en gaan het werk ook zeker missen. Bovendien sluit hiermee helaas weer een bedrijf met geschiedenis.”

Catering

Luuk en Anita Gruben stoppen niet helemaal. Ze gaan door met de catering. Sterker nog, ze gaan dit deel van hun nering verder uitbreiden. ”In de negentien jaar dat wij Hotel de Boer runden, zagen we onze catering, bij zowel bedrijven als bij de mensen thuis, alleen maar toenemen.” De cateraars zetten hun cateringactiviteiten voort onder de naam Dé Streekcateraar. “We blijven in Midden-Groningen en omstreken actief. We nemen streekproducten en biologische producten in ons assortiment om een duurzame bedrijfsvoering te creëren.”

Uw gasten, onze zorg!

Het vertrouwde assortiment blijft echter ook. “Wij worden dus een veelzijdige cateraar, met veel nieuwe mogelijkheden. Duurzaam, gezond, uit de streek, cateringen op maat. Ons motto blijft dan ook: Uw gasten, onze zorg!.”
Lees verder na de foto.
Luuk en Anita Gruben zijn voor hun cateringactiviteiten nog steeds te bereiken op 0598-393066 (ook WhatsApp) en via info@destreekcateraar.nl. Binnenkort gaat de website www.destreekcateraar.nl live. Nu nog kan de website www.hoteldeboer.nl gebruikt worden.