Pro Burletta stort zich op Anatevka

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Pro Burletta en Muziektheater de Kanaalstreek storten zich op de musical Anatevka. Na het succes in 2016 met Der Zigeunerbaron is gekozen voor weer een coproductie van Muziektheater de Kanaalstreek en Operette vereniging Pro Burletta uit Hoogezand-Sappemeer.

Anatevka behoort tot de top tien musicals allertijden en is een evergreen. Het verhaal speelt zich af in 1905. Tevje is een Joodse melkboer in Anatevka, een kleine Russische sjetl. Hij wil, zoals alle andere Joden in het dorp, vasthouden aan de traditie, want dat geeft zekerheid. Er komen echter nieuwe tijden. De Joden worden in tsaristisch Rusland veelvuldig door de autoriteiten geïntimideerd.

Een prachtige musical die het oor streelt en het hart raakt met beroemde melodieën als: ‘Als ik toch eens rijk was’. Muzikale leiding in het Kielzog: Martijn Jager en in Geert Teis 3 maart: Robert Gangelhof. De regie is in handen van Hans Elbersen. Voor de voorstelling Anatevka in Theater Kielzog te Hoogezand op 10 en 11 februari, kunnen kaarten besteld worden bij: Primera Hoogezand: 0598-393577, Irma Adema: 0598-394105, Itie van der Veen: 0598-394328.