Jong en oud komt af op nieuwjaarsvisite HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De nieuwjaarsvisite van HS88 werd druk bezocht door de jonge en de oude leden. Voorzitter Bernd Zinger blikte terug op het afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar, in aanwezigheid van wethouder Erik Drenth.

,,De club heeft een zwaar jaar achter de rug, 2017 zal zeker niet de boeken in gaan als een fantastisch jaar voor ons als club”, aldus Zinger. ,,We hebben niet alleen te maken gehad met veel persoonlijk leed, maar doordat we een familieclub zijn heeft dit alles veel impact gehad bij velen van ons. Gelukkig hebben we met het 25-jarig jubileum van het G-voetbal nog wel enig kleur aan het seizoen kunnen geven! Het jubileum was een zeer geslaagd, met drie verschillende evenementen.”

,,Kijken naar de toekomst en naar dit jaar, waarin we ons 30-jarig jubileum gaan vieren, zullen we met elkaar er voor moeten zorgen dat we nog meer een familieclub gaan worden en dit ook uitstralen.”

Er zijn de nodige uitdagingen voor de club. Zoals gemeld zijn de velden in niet al te beste staat, de kleedaccomodaties laten zeer te wensen over en ook onderhoud van de verlichting en de paden op het sportpark moet nodig aangepakt. ,,Ondanks dat we veel van de werkzaamheden zelf willen gaan uitvoeren, en dus de kosten zolaag mogelijk houden, ontkomen we er niet aan om kosten te maken. Maar gelukkig heeft de PR-commissie weer een mooie actie bedacht om extra inkomsten te generen. Wegens enorm succes verlengd, De Vegter’s Koekjes Actie.”

Het contract met Marcel de Groot als hoofdtrainer van de heren en Patrick Santing als hoofdtrainer van de dames hebben weten te verlengen voor het seizoen 2018-2019.