Plek voor peuters bij De Oogappel

HOOGEZAND - Op Basisschool Theo Thijssen in de Vosholen is peuterspeelzaal De Oogappel gevestigd. De wachtlijst voor de Oogappel was aanzienlijk, maar binnenkort komen er een paar plekjes vrij.

De peuterspeelzaal is onderdeel van KaKa kinderopvang uit Dwingeloo. Peuterspeelzaal de Oogappel is een gezellige peuterspeelzaal waar de kinderen op de maandag dinsdag donderdag en vrijdag kunnen spelen, ontdekken en leren. De groep van maximaal zestien peuters wordt begeleid door een vast team met gediplomeerde leidsters en stagiaires of hulpkrachten. De Oogappel werkt ook met vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) waardoor het kind zich spelenderwijs ontwikkelt en kan doorstromen naar de basisschool.

Er wordt een vast dagritme gehanteerd dat de kinderen houvast geeft. Bij mooi weer gaan wij lekker buitenspelen. Ook staan er regelmatig leuke uitjes op het programma. Plezier staat voorop! Er zijn speelhoeken waar de peuters kunnen lezen, bouwen, verkleden en met poppen spelen en creativiteit kunnen uiten. Als laatste schooldag gingen de peuters spelen bij Ballorig!