Bridgeclub begint het jaar goed

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Afgelopen woensdag, 2 januari werd de jaarlijkse nieuwjaarsdrive gehouden van Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer. Bijna alle leden (42 paren) waren aanwezig en na het uitwisselen van nieuwjaarswensen werd er een gezellige en ontspannen bridgedrive gespeeld en zoals dat bij bridge hoort met een bitterballetje erbij!

Een ruim gesorteerde prijzentafel bood voor ieder wat wils en alle deelnemers gingen met een prijs naar huis. De uitslag: 1e Mia Bijlholt en Anneke Bolhuis; 2e Martha Bierling en Karen Hooft; 3e Giny Boersma en Roland Sköld; 4e Tina Kleine en Siska Struik; 5e Baukje Renken en Diederik Renken; 6e Don de Grood en Ina de Grood 7e Nel Bos en Pia Wiegman; 8e Anja Mandema en Rike Schmied; 9e Coosje Blokker en Jaap Blokker; 10e Anneke van Akker en Petra van Dreven.

Ook werd een aantal trouwe leden gehuldigd. Al weer 25 jaar zijn ze lid van de NBB (Nederlandse Bridge Bond). Daarom werden Ina Eewold, Ria den Nobel en

Gerrit de Nobel in het zonnetje gezet. Ze kregen een speldje van de NBB en een bos bloemen of een fles wijn van voorzitter Frans van de Meer namens Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer.