Nieuwjaarsconcert Kielzog Koorschool in Kerk Noordbroek

NOORDBROEK - Op 7 januari geven drie koren van het Kielzog Koorschool, het Kinderkoor, het Jeugdkoor en het Jongerenkoor een concert in de mooie middeleeuwse kerk van Noordbroek.

Het programma biedt een kleurrijk palet van muziek uit de periode van Kerst tot Driekoningen (6 januari) uit verschillende landen en tijden met muziek uit, Filippijnen, Italië, Oekraïne en Engeland. De koren zullen ieder apart een onderdeel van het programma verzorgen, maar treden ook gezamenlijk op.

Tijdens het concert worden bekende Christmas Carols gezongen waarbij het publiek kan meezingen. Noordbroek kent een aantal tradities, waaronder de nieuwjaarsconcerten op 1 januari (Orgelconcert door Peter Westerbrink) en de laatste zondag van de Kerstvakantie (door Kielzog Koorschool ). Sinds een aantal jaren verzorgt de Koorschool dit Nieuwjaarsconcert in de kerk waar de kou legendarisch is, maar de klank weergaloos mooi. Hierbij grijpt de organisatie terug op een traditie dat de Kersttijd tot in het nieuwe jaar voortduurt. Een tijd waarin het licht aanbreekt en een tijd om in een prachtige ruimte genieten van al het goede wat het leven brengt. De kerk is bij de voeten verwarmd.

Verder wordt u verwarmd door de mooie muziek en de heerlijke glühwein en warme chocolademelk Aanvang 16.00 uur