HS’88 sluit 2017 succesvol af met snerttoernooi

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Zaterdagmiddag 23 december heeft HS’88 alle activiteiten afgesloten in het clubhuis ‘Trefpunt’. De afsluiting is net als voorgaande jaren een sportief en sfeervolle activiteit.

Het snerttoernooi werd vooraf gegaan door met alle 60 deelnemers en toeschouwers één minuut stilte in acht te nemen ter nagedachtenis van het overlijden van Matthijs Hofstra en Murphy Lekkerkerker vorig jaar na het snerttoernooi.

Het snerttoernooi werd dit jaar gespeeld met poule A en poule B. Elke poule bestond uit drie teams. Na de poule wedstrijden werd een kruisfinale gehouden. De finale werd gespeeld tussen Ajax en Vitesse. Na een zinderende wedstrijd bleef het 1 – 1 en moesten er strafschoppen genomen worden. Uiteindelijk werd Ajax de winnaar. Dit team mocht dan ook de grote taart met opschrift ‘Snerttoernooi 2017’ aangeboden door Bakkerij Meijer in ontvangst nemen.

De teams waren goed aan elkaar gewaagd gezien de uitslagen van alle wedstrijden. Na de uitreiking was het natuurlijk smullen voor de beide finalisten. Om 17.00 uur werd de snert geserveerd die gemaakt is door de top koks van Nieuw Woelwijck. Na de snert werd de traditionele verloting gehouden met mooie prijzen. Het was een gezellige drukte. Het feest werd om 20.00 uur afgesloten met de laatste ronde. Op de foto de prijswinnaars van het snerttoernooi 2017.