Capriccio Clarinet Orchestra organiseert 19e SWIK

HOOGEZAND- SAPPEMEER - - SWIK, het Samenspel Weekend in Kielzog, wordt dit jaar voor de 19e keer georganiseerd door het Capriccio Clarinet Orchestra en haar dirigent John de Beer.

Het SWIK is samenspelen voor klarinettisten en saxofonisten van alle leeftijden! Twee dagen alleen maar bezig zijn met muziek in verschillende ensembles: CapriccioKids, beginners en gevorderden.

Het SWIK wordt geopend op donderdag 28 december om 19.00 uur met een concert in Muziekinstrumenten Museum De Vosbergen in Eelde. Solisten zijn dan de docenten van het SWIK en het Italiaanse Calamus Clarinet Ensemble.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december wordt er in het Kielzog in Hoogezand hard gerepeteerd en gespeeld door de deelnemers van het SWIK.

Zaterdag 30 december om 19.00 uur wordt het SWIK afgesloten met een groots slotconcert door alle deelnemers en docenten in de Damkerk in Hoogezand.

Speciale gasten zijn dit jaar het Calamus Clarinet Ensemble uit Sicilië die met 12 musici naar het SWIK komen. Verder zijn er de docenten Ron Daelemans (Limburg), Paolo de Gaspari (Italië), Susan Moss (Engeland) en John en Ailien de Beer om de deelnemers te begeleiden.

Locatie: Kunstencentrum Kielzog, Gorecht Oost 157, 9603 AE Hoogezand

Donderdag 28 december 2017

19.00 uur openings concert door docenten van Het SWIK

Met: Calamus Clarinet Ensemble (I). John & Ailien de Beer, Ron Daelemans , Paolo de Gaspari (I), Susan Moss (GB)

locatie: Muziekinstrumentenmuseum De Vosbergen, Vosbergerlaan 35, 9761 TJ Eelde

T 050 - 308 12 91

E info@museumvosbergen.nl

W www.museumvosbergen.nl

Zaterdag 30 december 2017

19.00 uur Slotconcert door deelnemers van Het SWIK

Met: Calamus Clarinet Ensemble (I), John & Ailien de Beer, Ron Daelemans , Paolo de Gaspari (I), Susan Moss (GB)

locatie: Damkerk, Hoofdstraat 2, Hoogezand